Tveksam klädkombination

Här sitter jag nu i soffan iförd tofflor, mjukisbyxor och klänning med datorn i knät och tv:n på. Idag har jag varit i skolan från 9 i morse till klockan 19, långdag med presskonferens, deadline och radio. Det flöt på bra med radion idag, trots att vi var Popcorn, utan Robert...

Tjing

Hjärncellen är i koma

Hade examinationsseminarium idag på förmiddagen. Vi fick inte dela in grupper på egen hand, då är det ju dömt att misslyckas. Ena halvan av gruppen var det inget fel på, men sedan sprack allt när den andra gruppmedlemmen drällde in (en timme sent). Den personen förtjänar rejält med stryk kan jag ju säga (vem det är får ni klura ut själva, man ska ju vara etiskt korrekt sägs det ;)). Efter uttalandet "det är ju skillnad om man slår med öppen hand, jag menar kärringar kan vara ganska jobbiga ibland", känner jag bara att det är hopplöst. Ibland undrar man hur det är ställt där uppe där hjärnan normalt sett sitter. Lyset är tänt men det är ingen hemma så att säga.
 
Under eftermiddagen har jag lyssnat på polisen och hur de ser på relationen med journalister. Jag hade faktiskt väntat mig att journalister skulle vara mer hatade än vad det verkar som.

Tjing

PS.Tack lillebror för det fina tipset :). Saknar dig!

Konsten att laga mat

Så ska man laga middag igen. Jag är grymt hungrig och fruktansvärt oinspirerad till att laga mat. Det går inte riktigt ihop.
Ibland önskar man att man kunde trolla fram mat. Det är för lite Harry Potter i mitt liv helt enkelt ;).
Eller en tablett kanske? Tänk er en sån där liten tablettask med små piller. Man borde kunna veckla ut dem. Om man vattnar den kanske maten växer fram.
Eller så kanske man kunde bygga någon maskin som gör maten om man talar om för den hur den ska göra. Det borde finnas en sån för städning också.

Tjing

Rundvandring i Kalmar

Idag var jag ute på en riktig långpromenad. I tre timmar strosade jag omkring och njöt av vårvädret. När jag var påväg hem igen plockade jag blåsippor - man får ju passa på här nere där de inte är fridlysta. Jag tog några bilder också, så här mysigt kan det vara.




Tjing


Flygplansvikning och slogantävling

Äntligen fredag! Jag har längtat vansinnigt mycket. Veckan har varit ganska tung; många domar och åtal, hård kritik, kluriga rättsystem och alldeles för mycket overhead-bilder. Men nu kan jag lägga den här veckan bakom mig.

Härlig dag idag faktiskt. Radio efter skolan vilken för dagen fungerade riktigt bra. Låtarna funkade och snacket likaså. Det var bara det att webbradion inte fungerade - so the world will never know...

Efter radion vandrade jag, Kristina och Malin ner till studentpuben där vi hamnade i ett gäng med andra från klassen. Det var jättekul att sitta där, käka och snacka lite. Mycket roligt snack om Lottas roll som fusknolla, Matildas mystiska ögonblinkningar och Stefans "pink-rysningar". Det veks också väldigt många pappersflygplan och loppor, kan inte ens minnas när jag såg så många plan sist (förutom de äkta planen vid mitt kära Arlanda).

Nu är jag hemma och har gosat ner mig under täcket. Ska upp rätt tidigt och träna imorgon, så jag ska snart sova tänkte jag. Men först ska jag få njuta av att få vara nöjd med mig själv; jag fick nämligen VG på min tenta! 38 poäng av 40. Jag trodde inte att det var sant, jag var säker på att mitt sista svar var åt helvete fel. Men icke (som min pappa skulle sagt)! Att plugga hårt lönar sig, tack för det!

Tjing

Smärta

Jag vet att jag brukar säga att träningsvärk är skön smärta. Men just nu är jag ytterst tveksam. Jag och Maria körde Body Pump på gymmet i fredags och jag kan fortfarande gå ordentligt. Knäna viker sig och låren skakar, jag kan inte ens räta på armarna ordentligt. Det är andra dagen idag, den värsta dagen av smärta innan det ger sig. Jag ser fram emot morgondagen - jag vill inte gå till skolan med ett rörelsemönster som mer liknar en hönas än en vuxen människas.

Igår var jag nere på stan för att leta presenter; som bekant fyller ju min lillasyster, min pojkvän och min sambo år inom loppet av en vecka. Kanon. Hittade present till Carro, men de andra är lite knepigare. Det löser sig så småningom.
Sedan var Maria på besök så vi käkade middag, snackade och såg på tv. Tog det lugnt helt enkelt. Det kan behövas nu innan skolan drar igång igen imorrn.

Idag sov jag alldeles för länge men är fortfarande trött. Skit på tv ikväll igen, så då kanske man kan lägga sig tidigt. Jag vet att det inte kommer bli så, jag känner ju mig själv, men man kan ju alltid hoppas.

Tjing

Det här är jag

Känner ni mig? Vet ni vad jag tycker om och inte? Inte? Efter att ha dammat av en gammal lista med frågor från Malins hemsida, tänkte jag ge er chansen att förbättra era Johanna-kunskaper.

Tio första:
Första bästa kompis: Angelica
Första bil: Har aldrig haft någon bil (har ju inte körkort nu heller..;))
Första kärlek: Linus
Första husdjur: Mys-han (katt)
Första semester:
Första jobb: Lee & Wrangler
Första köpta skiva: Ingen aning
Första riktiga kyss: Martin
Första piercing: Öronen...har ju inga fler
Första konsert: Carola, antar jag

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Xider antar jag
Sista bilfärd: När jag var hemma och blev skjutsad till busstationen
Sista filmen du såg: Wallander-filmen som gick i söndags tror jag
Sista bubbelbadet: Minns inte ens. Tragiskt va?
Sista spelade cd: CD? Lyssnar bara på mp3 och radio numera.
Sista gången du grät: Säkert någon film eller tv-serie, sån är jag.
Sista måltiden: Köttfärssås och makaroner
Sista telefonsamtalet: Till Mattias
Sista hemsidan: Malins blogg www.butsometimesimweakforyou.blogg.se

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Inte vad jag vet ;)
Fått ditt hjärta krossat? Nja, krossat är kanske att ta i. Men riktigt sårad och ledsen absolut.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej!
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Det har väl alla

Sju saker du har på dig:

Strumpor, jeans, huvtröja, bh, Calvin Klein- trosor, just nu en filt, en tofs

Sex saker du gjort idag:
Ätit, sett ishockey på tv, ringt Stockholms Tingsrätt, förberett en power-point presentation, duschat, åkt buss

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
(undantaget familj, djur och vänner nu, eftersom de inte är saker!)
Datorn
Mobilen
Min iPod
Cykeln (som snart ska återinvigas)
Min taxi-tavla


Fyra personer du kan berätta allt för:
(Utan särskilt ordning)
Mattias
Angelica

Tre val:
Svart eller vit?
Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Hoppa fallskärm
Resa jorden-runt

Tjing

PS. Jag gråter nu när jag tittar på spårlöst på TV 4.


RSS 2.0