Jobba, jobba, jo-obba

Känner mig sliten. Jobbat stängning tre dagar i rad nu och det börjar kännas i kroppen och märkas i huvudet. Det var mycket att göra idag, soligt väder vilket i  Böda-kretsar innebär många gäster. Lite halvkaos emellanåt, men det ordnade upp sig ändå till slut. Chefen berättade att vi till och med hade fått beröm idag för att vi var så lugna och trevliga trots att det var så mycket folk. Sådant är alltid kul att höra.

Hade lite telefontid idag och pratade med både mamma, Carolina, pappa, Mattias och farmor inom loppet av en timme. Det kallar jag effektivitet. Tröttheten började märkas på allvar när jag till min förvåning upptäckte att vi pratade om klonade mormödrar och snigelförökning. Skumt.

Idag är det dessutom min namnsdsag. Själv hade jag glömt bort det, men det var flera andra som faktiskt höll reda på det. Om ingen kan fira en så får man fira sig själv, så jag köpte en kaka på bageriet. Inte så tokigt alls.
Nä, nu måste jag sova. Öppning imorgon.

Tjing

En dag på stranden

Härlig dag idag. Ledig från jobbet så jag fick lite sovmorgon. Köpte bröd på bageriet och åt frukost i det pyttelilla personalköket och lagade lunch på samma gång. Vädret vara lite molnigt då men det sprack upp senare och blev kanon. Jag tog med mig mat och korsord ner till stranden och solade i ett par timmar. Vågade mig dessutom på årets första dopp i havet - det var inte så illa som jag hade trott. Stranden var smockfull med ölpimplande 25-åringar, tjuriga tonåringar (fullt påklädda i värmen), skrikande småbarn och grisrosa gubbar i solstolar. Ja, vill man ha underhållning kan man gå ner till stranden.

Vid poolen hade det också varit fullt, så fullt att de till och med hade fått stänga av poolen två gånger. Då vet jag vad som väntar imorgon...

Sjöstugan var det inte så kul som jag hade hoppats på. Det var mycket folk och det var ju kul att snacka lite med nya människor, men det var inte så kul på dansgolvet. Jag ville ju dansa, men det var lite glest och musiken var inte så bra så då var det inte lika kul.

Ikväll ska Malin, Nicole och jag käka pizza och sedan ska vi titta på cirkus. Kan inte minnas när jag var på cirkus sist så det blir nog kul att se igen. Har bara sett på tv senaste åren, men då är det inte lika spännande. Hoppas att det är en bra föreställning, men annars har vi ju inte förlorat så mycket pengar på det - fick ju fribiljetter.

Det är mycket som vi i personalen får gratis som jag måste prova innan jag åker hem. Jag ska prova att spela vanlig golf, testa lite tennis, trampbåtar, laserdome och tandemcykel. Kanske till och med en kroppkaka - för gratis är gott (kanske...).

Jaja, nu ska jag gå ut i solen igen. Hoppas att ni andra har det fint också.

Tjing

Nu börjar det hända grejer

Livet på Böda sand rullar på. Har det fortfarande bra, men vädret har mer att bevisa tycker jag. Ikväll ska vi till Byxelkrok och Sjöstugan för att se om det är något drag där. Visserligen verkar det börja hända grejer här nu, folket verkar strömma in. Full fart igår när Replay spelade på restaurangen och det hade varit fullt ös på rockshowen igår. Själv stod jag då och hängde uppe i caféet med vuxensimmet. Skoj skoj. Nästa fredag är det min tur att se showen - Marcus och Hanna kanske vill följa med mig. Jättekul att ni kommer ner förresten, är ledig både måndag och tisdag så vi hinner kanske ses en stund då. Och självklart ska ni komma in till poolen och bada (jag smugglar gärna in er).

Mattias flyttade ner sina saker till lägenheten idag så nu känns det som att det verkligen händer. Äntligen. Ser verkligen fram emot att få flytta ihop med min Mattias.

Nu ska jag göra mig i ordning - vill inte gärna åka till Byxelkrok med flip-flop, mjukisbyxor, flottigt hår och personaltröja. Det finns ändå gränser.

Tjing

RSS 2.0