Sommarlektyr

Som ofrivilligt dygnet-runt-ledig (arbetslös) måste man ju hitta på något sätt att få dagarna att gå. Om jag söker jobb varenda minut kommer jag snart att bli vansinnig så jag hoppas att de här trevliga böckerna kan hjälpa mig att ta vara på sommaren. Någon som har läst någon av de här böckerna? Jag har en känsla av att de är rätt så olika, men frågan är: vilken börjar jag med?

Tjing

Kommentarer
Postat av: Sara

Läs Marian Keyes först och sedan berätta för mig om den är bra. Isåfall ska jag be Bosse köpa med den när han kommer hit i augusti. Jag gillar hennes böcker skarpt.



Tack för din röst!!!



Du får inte ge upp. Jag VET att du snart kommer att hitta ditt drömjobb. Eller kanske inte drömjobbet men iallafall ett jobb :)



stor kram

2010-07-04 @ 04:58:58
URL: http://thaison.blogg.se/
Postat av: Kristina

Hej!

Har tyvärr inte läst nån av böckerna men kan tipsa om två som jag hunnit med i sommar.. Hundraåringen som klev ut ur fönstret och försvann av Jonas Jonasson, är grymt rolig! Och Skynda att älska av Alex Schulman är fin!

Hoppas det går bra att söka jobb! Just nu kan jag njuta av ledigheten eftersom jag vet att jag har tio veckor på SR Väst.. men sen när de är över har jag ingen aning. Läskigt men också spännande!

Vi får hjälpas åt så gott det går!

2010-07-08 @ 17:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0