Jag har inga kläder!

Har ni hört den förut? Trots att garderoben är överfylld med kläder i alla möjliga stilar, material, färger och former kan jag bara inte hitta något att ha på mig ikväll. Det är ju helt sjukt. Något MÅSTE jag ju vilja ha, jag har ju trots allt köpt alla de där kläderna av någon anledning.
Är det någon som känner igen sig och har tips på hur man löser detta?
Nu måste jag kolla igenom klädgömmorna en gång till snabbt för snart måste jag åka. Stress, stress!


Tjing

Kommentarer
Postat av: Vickan

Hmmm... jag älskar att kolla in http://stockholmstreetstyle.feber.se/ där finns det alltid snygga outfits!! Knepet är nog att ta på sig det man känner sig bekväm i för stunden och sedan pimpa det med extra mycket smycken och en najsig make up? :) att bara ändra frisyr och använda ett par annorlunda örhängen kanske? I dunno.. men lita på magkänslan I guess hehe

2009-09-24 @ 12:35:05
URL: http://ignoreit.blogg.se/
Postat av: Carina

du jag känner igen det där, högarna är stora, men inget funkar på jobbet, men gärna när man målar, påtar i trädgården eller är i stallet... hur många såna tröjor kan man behöva egentligen. Får bli en garderobsrensning igen snart!

2009-09-24 @ 13:26:04
URL: http://cederlott.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag känner verkligen igen mig kan jag glädja dig med. Däremot sitter jag inte inne på nån lösning, så om du kommer på nåt. Share please.

2009-09-24 @ 15:26:34
URL: http://wvv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0