Skulle gärna dansa för klädernas skull

Jag tittade precis på bilder från Let's Dance-finalen. Min första tanke var faktiskt att jag också skulle vilja vara med. Inte för att jag är någon dansare, men de ser ut att ha så roligt. Dessutom skulle jag mer än gärna ställa upp bara för de coola klädernas skull. Annika Sjöös röda glitterdräkt, Laila Bagges rockklänning - behöver jag säga mer. 
Vilket ypperligt tillfälle att komma i form också. Jag tänker på Morgan Allings viktras exempelvis. Det här är definitivt ett roligare sätt att gå ner i vikt än att vara med i typ Robinson och halvt svälta ihjäl.

Jag har tyvärr anledning att tro att jag aldrig kommer att få ställa upp i en sådan tävling. Jag är nämligen, som bekant, inte ett dugg känd. Inte det minsta. Men idag kan man ju bli känd för det mesta, så jag får väl jobba för det. Det svåra är nog att bli känd för något positivt som man vill stå för. Att ställa upp i Big Brother eller något liknande trams är väl inget att hylla direkt. 

Glöm inte att släcka lamporna mellan 20.30-21-30 ikväll. Earth hour ni vet. Här hemma kommer lamporna att vara släckta iallafall. Däremot kommer nog tv:n att stå på. Sportkväll ikväll, det är som det är.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0