Min sommar: en sammanfattning


Med det här inlägget tänkte jag sammanfatta en urmysig sommar...


Vi lämnade ett gråmulet Kalmar...


..och mötte ett regnigt Stockholm. Vädret har väl inte direkt varit med oss i sommar, två veckor var det riktigt fint men sedan var det ganska ostadigt. Vi tycks missa det fina vädret precis också. Veckan innan vi åkte upp till Sundsvall hade de haft kanonväder, men vad tror ni väntade oss när vi kommit upp? Just det, regn. Typisk alltså.




Något av det bästa i sommar var att jag fick så mycket tid att umgås med familjen. Syrran har roat sig med att irritera brorsan mest hela tiden, men visst har de ganska kul ibland. Iallafall när Fredrik får befinna sig i det här läget.
Lillebror har nu flyttat till Kanada för att spela hockey, så det var härligt att få träffa honom så pass mycket innan han åkte. Om ni vill läsa mer om hans äventyr kan ni alltid kika in på hans blogg.

        
En annan positiv grej med sommaren är att man hinner med att träffa så många av sina vänner. David och Anna (och Magen förstås) kom upp till storstaden och hälsade på, jag och Sara sågs en hel del och Jack och Lisa hann jag också med. Tack alla underbara vänner för att ni finns (även ni som inte fick plats på bild). Kom gärna ner och hälsa på oss i Småland.


Min "lilla" faster gifte sig med sin Tomas i Juli och det blev ett trevligt tillfälle att träffa större delen av släkten. Fastrar, farmor, artonTUSEN kusiner, hundar och gammelmormor från Vilhelmina - alla var där!


Vilken gullunge va? Glada kusinen Frida gillar bilar och hjälper här till med att tvätta mammas bil. Med diskborste.


Sedan var det kalas i Lundsbrunn när Mattias syster fyllde 25. Noomi var glad.


   
Andra kvällen uppe hos pappa och Kattias i Sundsvall åkte vi ut med en mysig båt där det bjöds mat och dricka. Det var en mysig kväll med trevligt sällskap.


Kattis (i mitten) och hennes systrar Åsa (t v) och Fia fastnade på bild nere vid stranden i Lillström. Ja, det var lite kallt, men visst förstärker de det hela lite grann. Smygreklam för Norrlands Guld lyckades de få in också ;).


Pappa var inte med på Ljusnatta, men när de här tjusiga facklorna hängdes upp i träden var jag lite orolig för att han skulle behöva komma ändå. I sällskap med fyra andra karlar i en röd bil med stege på taket...

Men nu är vi alltså tillbaka i Kalmar och vardagslivet. Ni vet: garva åt smålandsnytts rundisar, köttbullar och makaroner i ren fantasilöshet, cykeltur i ösregn till skolan när man precis fixat håret, storhandla på Maxi med självscanning, somna på soffan efter skolan, nynna med i reklamjingeln till Nybro bostad, sitta i soffan med Mattias med sportspegeln i bakgrunden och varsin dator i knät, och rätt var det är - hysteriska feminist-genus-"det där är faktiskt ett manligt ord, usch och tvi!"-galna föreläsare och tentaångest. Skönt då att man har haft ett härligt lov att se tillbaka på. Tack alla som bidragit till en underbar sommar för mig. Puss på er.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Emil

Låter som du haft en härlig SVENSK sommar Johanna! Kul å se att du mår bra!



Kram Emil

2009-08-23 @ 21:35:28
URL: http://www.sthlm247.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0