Panik på terrängtävling och grillkväll

Jag är ledsen att jag inte skrev igår, men det blev en helt fullspäckad dag. Hann knappt vara hemma någonting.

Som ni säkert minns så var jag ju och bevakade enn terränglöpningstävling (vet inte hur mycket tuff terräng det är i Kalmar så platt som det är...). Det blev inte som jag tänkt, eftersom intervjupersonen som jag skulle ha visade sig vara borta. Fram med kreativitet trots att paniken gnagde - något måste jag ju komma med. Det löste sig, även om det inte alls blev enligt planen. Inslaget bör sändas under dagen på P4 Kalmar. Vet inte alls när.
För mig, som aldrig hållt på med löpning, har det varit svårt att förstå varför man vill tävla i just det här. För mig som tidigare handbollsspelare har alltid löpning bara varit ett nödvändigt ont som mest hör ihop med jobbig försäsongsträning. Nu när jag tittade på tävlingen och kände den härliga stämninen tänkte jag faktiskt att sådär skulle jag vilja ha det. Saknar uppenbarligen lagkänslan och tävlingsdjävulen i mig finns tydligen kvar.  


Här startade och slutade loppet för deltagarna. Vädret var underbart också, det kunde inte varit bättre. Jo, kanske om min intervjuperson varit med. Men va fan, c'est la vie!

På eftermiddagen, direkt efter att jag klippt ihop mitt inslag på Sveriges Radio, åkte vi hem till Stefanie och hälsade på. Vi såg Elfsborg-Hammarby på tv (och Mattias har redan nu bestämt sig för vilket han tycker är årets mål...). Vi fick lite fika till matchen och efter det grillade, något olagligt, på hennes balkong. Grannarna lär ha blivit rökskadade, men det visade sig vara några klasskompisar till oss så det var nog rätt lugnt. Det var riktigt trevligt och vi kom inte därifrån förrän sent på kvällen. Cykellampor skulle kanske vara något. Mina blev ju stulna förra året. Och för er som har något emot Norrliden ska jag tala om en sak. Min cykel stod ute nästan hela förra året utanför min port utan att något alls hände med den. En kväll hade jag den utanför kåren i några timmar och sedan var lamporna borta. What does that tell you??


Tack för en trevlig kväll, Stefanie!


Stefanies och Jens hund Fajter. 


Fajter var helvild nästan hela kvällen. Här hoppar han efter Henke.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0