Turkfest och sömnbrist

Ja, var ska man börja. Igår var det fest hos Ida med "turkisk afton" som tema. Kul, tänkte jag och Malin som var fast beslutna att behålla vår plats som drottningar av maskeradteman. För att göra det här möjligt var vi tvungna att sticka ut och det tror jag att vi gjorde. Med vågigt, kolsvart, kletigt hår i en hiskelig knut bak i nacken. Med ditmålad mustasch och buskiga ögonbryn. Med byxhäng och spännislinne med namn (Ahmed) på ryggen. Nog stack vi ut alltid.


   

Det var väldigt spännande att åka buss med vår nya outfit. Busschauffören skrattade riktigt gott åt vår maskering, jag vet inte om han förstod vad vi var. Vi satte oss längst bak i bussen för att vara lite diskreta och synas mindre. Vad vi fick lära oss var att om två tjejer sitter med mustasch på en buss som senare fylls med ungdomar är det inte så lätt att vara diskret. "De har mustascher" ropade en tjej rakt ut när hon såg oss. No shit, Sherlock.

Till slut kom vi ändå fram till Ida och vi blev rätt populära i vår nya speciella look. Mycket trevlig liten fest där vi satt på golvet i Idas lilla studentrum. Mysigt med tända värmeljus, men tyvärr ledde det till utspillt rödvin, vatten och läsk. Skulle tro att lakanet gjort sitt nu.

Efter festen skulle vi ta bussen hem. Vi väntade i en timme i regnet, härligt. Sådär lagom kalla och trötta klev vi på bussen klockan två. Väl hemma var det bara att börja tvätta ur håret. Den svarta sprayfärgen forsade ut i badkaret under de båda tvättarna, men tydligen sitter lite kvar eftersom kudden blivit missfärgad. Tror nog att jag får tvätta håret några gånger till.

Sedan var det dags att sova vilket visade sig vara svårare än jag trodde. Det blåste vansinnigt mycket - jag var helt säker på att balkongen skulle flyga iväg. Inte lätt att sova då. Blött och kallt på kudden. Kallt om fötterna också. JA Mattias jag sov med skidstrumporna på och NEJ jag bryr mig inte om vad du tycker. 
Efter några timmar var det solen, den onda halsen och kissnödigheten som väckte mig. Jag kände mig som ett lik när jag gick iväg mot badrummet. Efter två korta meningar bestämde sig jag och Malin för att vår Body Balance inte blir av. Måste få vila lite under dagen.

Idag ska vi bara ligga här framför tv:n och inte göra något alls. Alldeles, alldeles underbart.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Kristina

härliga bilder på er! Ni är verkligen duktiga på maskerad :)

2008-01-19 @ 16:37:42
URL: http://kickilinaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0