Jag blir så trött

Usch!

Har haft det lite tungt igår och idag. Igår var jag och Malin på IKEA och köpte massa smått och gott, ett bord och en byrå. Vi hade gått där inne rätt länge och ville bara hem. Hade egentligen ingen lust att skruva ihop, hänga upp, trycka fast och koppla in saker, men man vill ju inte att lägenheten ska se ut hur som helst.
Så vi började fixa - vilket skulle bli värre än någonsin.

Till och börja med skulle vi sätta ihop bordet. Vi skruvade ihop ena benet till det och visst - det fanns bara ett bordsben i paketet. Det är helt knäppt att de säljer 1 bordsben per låda, hur många bord klarar av att stå på ett ben liksom? Så vi lät det vara tills vidare och därför tar det upp en stor del av vardagsrummet.

Sedan var det ju det här med byrån. Vi skruvade och skruvade, men vissa skruvar vägrade låta sig bli nedskruvade. Vi kämpade i 5 (!) timmar med detta innan vi gav upp och satte i andra skruvar. Detta bidrog till att det inte gick att spänna åt lådorna ordentligt, så när vi skulle sätta i lådorna passade- just det - ingen! Efter mycket ilska och envishet lyckades vi till slut banka ihop lådorna tillräckligt för att det skulle gå att få ihop lådorna. Vi var klara vid 23.00. Då var jag helt slut och orkade inte ens tänka på tavlorna vi inte kan sätta upp, bordet med ett enda ben, lamporna utan sladd och det ihoptejpade gardinstångsbeslaget...

Tack och lov hade jag och Malin bestämt oss för att skaffa gymkort, så vi kunde träna bort en del av våra aggressioner.

Började en ny kurs idag i skolan också. Fattar inte mycket. Hoppas böckerna kommer snart.

Vad det gäller min "unika" klasskompis verkar han ställa fler dumma frågor än någonsin och nu har han dessutom börjat försöka smöra in sig hos lärarna. Jag blir så trött. Om jag hade makten skulle jag låsa dörren när lektionen startar - då hade han inte hört många av föreläsningarna vill jag lova. Och förmodligen skulle lektionerna vara klara åtminstone 20 minuter tidigare utan hans märkliga kommentarer.

Malin bjöd på världens bästa pannkakor idag. Det gjorde min dag.

Ville också passa på att hälsa till Ronja. Jag vet inte om du läser här, men om du gör det så ska du veta att jag tänker på dig. Hoppas att allt går så bra för dig som det kan gå. Ses snart :) !

Tjing

 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Runnding

Johanna !
Det är fantastiskt underhållande att läsa din blogg.
Det kommer att gå bra för Dig.Ser fram med spänning mot nästa sändning.
Många kramar från farmor

2007-10-02 @ 21:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0